Thaimassage Västerås

På den här sidan kan du söka efter thaimassager i Västerås. Du kan sortera på b.la pris och längd så att du hittar en thaimassage som passar just dig.

Mer info om Thaimassage Västerås

Välutbildade och professionella massörer ger thaimassage i Västerås

För att ge effektiv thaimassage så krävs det traditionell utbildning från det land som massagen härstammar. Detta hittar du i alla de salonger som erbjuder thaimassage i Västerås. Kanske är det inte så stort utbud, men här erbjuds thaimassage i Västerås både till privatpersoner och till företag som ett komplement till deras friskvårdskoncept. I Västerås hittar du thaimassage i de centrala delarna där de tre största salongerna ligger, och som komplement till thaimassage erbjuder vissa även andra typer av spa behandlingar.

När du letar thaimassage i Västerås så är det tre salonger som verkligen syns

En av de salonger med thaimassage i Västerås har det enkla namnet Västerås Thaimassage som är enkelt att komma ihåg och ligger på Rönnbergagatan med inbjudande moderna lokaler och professionella behandlingar. En annan thaimassage i Västerås heter Reuan Thai Massage och denna kan hittas på Pettersbergsgatan och här kan du få en ultimat avkopplande massage som verkligen ger dig en hälsosam upplevelse. Som en tredje uppstickare inom thaimassage i Västerås hittar du Yuphin´s Thaimassage och Spa som ligger på Stora Gatan mitt i centrum av Västerås. Här hittar du det största utbudet som finns att tillgå inom spa behandlingar och thaimassage i Västerås

När det gäller thaimassage i Västerås så hålls en bra standard på alla salonger och erbjuder prisvärda behandlingar med olika typer av massage. För traditionella thaimassage får du betala allt från 300 kronor upp till 400 kronor, vilket gör Västerås till en av de billigaste städerna när det gäller thaimassage i Sverige. I Västerås kan du även få en fotmassage med zonterapi från bara 200 kronor för 60 minuter, vilket är rent fantastisk med tanke på företagens skattetryck. Ta en promenad i trevliga Västerås och unna dig en verkligt skön thaimassage. Det är du värd.

Thaimassage Västerås