Thaimassage Jönköping

På den här sidan kan du söka efter thaimassager i Jönköping. Du kan sortera på b.la pris och längd så att du hittar en thaimassage som passar just dig.

Mer info om Thaimassage Jönköping

När det gäller thaimassage i Jönköping så blir du inte besviken

Som en medelstor stad i Sverige så är Jönköping I frontlinjen av vad som finns att erbjuda inom thaimassage. Varför detta just har inträffat i Jönköping kan du fråga dig, men det kan helt enkelt bara bero på att det flyttat hit särskilt många thailändska människor. Som alla vet så är det som vanligt med thaimassage i Jönköping. Den utförs naturligtvis bäst av de som verkligen är uppfödda med den, och vet hur den ska utföras. Thaimassage i Jönköping håller en generellt hög standard, och ligger på genomsnittliga priser jämfört med övriga Sverige.

Några av de bästa salongerna för thaimassage i Jönköping

En av de bästa salongerna för thaimassage i Jönköping är Vassnaa Thaimassage som erbjuder helkroppsmassage och fotmassage. Här möts du av trevliga rum med moderna massagebänkar och får intrycket av en riktigt bra salong. Hos Vassnaa Thaimassage i Jönköping kostar en timma oberoende av om det gäller fotmassage eller thailändsk oljemassage 350 kronor. Som ett annat alternativ finns Jit Thaimassage i Jönköping som har 30 års erfarenhet av thaimassage. Här kan du få olijemassage, örtmassage och traditionell thaimassage. På denna salong för thaimassage i Jönköping så anses också en komplett thaimassage ta 2 timmar, så här kan du förbereda dig på en riktigt bra behandling.

För överigt så finns det även flera salonger för thaimassage i Jönköping som är spridda över staden, och en del av dessa drivs som enmansföretag medan andra har flertalet anställda så du alltid kan få just din favoritmassör. Normalt sett så varierar priserna för thaimassage i Jönköping mellan 350 kronor upp till 500 kronor för en timmas massage. Bor du eller passerar Jönköping och gillar bra thaimassage så ska du definitivt inte bara stanna för en kopp kaffe utan besök en av stadens salonger för en stunds avslappnande massage också.

Thaimassage Jönköping